PVC RAMEN

ALUPLAST  / IDEAL 4000 /

 

5-6 kamersysteem met een diepte van 70-85 mm, met een externe afdichting en de mogelijkheid om beglazingen te gebruiken tot 48 mm breed, met een breed scala aan profielcombinaties.
NSHet tijdperk van IDEAL 4000 profielen combineert de nieuwste technologie met het hoogste wooncomfort. De sterke structuur van de profielen met een diepte van 70-85 mm en grote kamers voor stalen versterkingen garanderen optimale statische parameters en maken de productie van grote ramen mogelijk. De meerkamerstructuur zorgt voor een hoge thermische en akoestische isolatie. Origineel en harmonieus design, gecombineerd met een schat aan systeemoplossingen, geven onbegrensde mogelijkheden om ramen te creëren en zo uw eigen stijl te benadrukken. Het universele systeem IDEAL 4000 werkt zowel goed in de moderne architectuur van een- en meergezinswoningen als bij renovatie. In het laatste geval, waar het vaak niet mogelijk is om de raamopening te vergroten, is een bijzonder belangrijk voordeel de verminderde hoogte van het kozijn en de vleugel,waardoor het glasoppervlak groter wordt en er meer licht de kamers binnenkomt.

Klassieke, elegante lijnen in slanke profielen met duidelijke contouren van de niet-verzonken versie staan ​​garant voor tijdloze elegantie. Voor degenen die op zoek zijn naar unieke mogelijkheden om hun ramen te creëren, is de Round-line-serie gemaakt, die zich onderscheidt door delicate optica en zachte rondingen. Verschillende soorten glaslatten zorgen voor een extra styling van het raam en afstemmen op het karakter van het interieur.

VOORDELEN:

 vijfkamersysteem met een diepte van 70 mm met een externe afdichting,

de warmteoverdrachtscoëfficiënt van profielen Uf = 1,3 W / m2K, de

mogelijkheid om beglazing tot 42 mm te gebruiken,

Technische specificatie system IDEAL 4000

Gebouw diepte:
Kozijn / vleugelset diepte / hoogte:
Maximale beglazingsdikte:
Aantal kamers:
Afdichtingssysteem: 
Versterkingssysteem: 
Profielstijl beschikbaar:
Warmteoverdrachtscoëfficiënt: 
Luchtweerstand:
Waterbestendigheid:
Luchtdoorlatendheid:
Akoestische isolatie met beglazing 4/16/4:
Maximale akoestische isolatie:
Binding binnen technologie:
Mogelijkheid tot schuimen:
Vervangbare afdichtingen:
 
70 mm
119 mm
41 mm 

midden (3 zegels)
staal 
klassieke lijn, zachte lijn
U f = 1,2 W / m 2 K 
C5 *
9A *
4 *
33 (-2; -5) dB
47 (-1; -4) dB *
Ja
Ja  
Ja
 

* de gegeven waarden van prestatie-eigenschappen zijn de maximale waarden verkregen in de tests

 

Kleurenpalet